Etsimme lisää vahvistusta tiimiimme:

CREATIVE/ AD

Unohda kaikki mitä kuvittelet luovan työn olevan. Luo oma unelmaduuni yhdessä meidän westiläisten kera.

Keep reading 〰️ Olet visuaalinen ideasampo. Monikanavaisella ajattelulla ja markkinointinäkemyksellä toteutat suunnittelutyöt digiin ja printtiin. Arvostamme näkemyksellisyyttä ja tulevaisuuden trendejä haistelevaa rohkeaa otetta visuaaliseen suunnitteluun. Et kuitenkaan pelkää tuotannollisiakaan töitä, jotka vaativat asiakkaiden brändikirjojen ja äänensävyjen tulkintaa.

Olet itsenäinen toimija, jolla on halu olla osa avointa, iloista ja tiivistä tiimiä. Kommunikoit asiakaslähtöisesti ja osaat perustella suunnitellut ratkaisut ja näkemykset tiimille ja asiakkaalle. Sinulta löytyy jo tuloksellisia työnäytteitä, jotka kertovat parhaiten omasta visuaalisesta tyylistäsi.

Tuskaahan se luomistyö välillä on. Ja arki on välillä aika hektistä. Suosittelemmekin päivittäisannoksena syvähengittelyä, itseironiaa ja välipalabanaania 🍌

 

Westiläisenä saat
〰️ Kahdeksan valloittavan tiimiläisen tuen sekä sopivasti vapautta ja vastuuta
〰️ Vaihtelevia ja kiinnostavia projekteja eri toimialoilta
〰️ Miellyttävän työskentelymiljöön Porin Puuvillassa Kokemäenjoen rannalla tai halutessasi etänä kotoa käsin.

Kiinnostuitko? Vakuuta meidät vapaamuotoisesti hakemuksellasi ja työnäytteilläsi, mainitse myös sopiva kuukausittainen palkkataso kyvyillesi. Paikka täytetään heti, kun löydämme sen oikean. Lisätietoja ja hakemukset Niinalle 040 674 5044, welcome@westcreative.fi.

 

Westin arjessa kiitetään, moikataan, haastetaan ja autetaan kaveria. Tykkien taitojen lisäksi onkin erityistärkeää, että kanssasi on kiva tehdä töitä. Bonarina saat työyhteisön huonon huumorin ja room with a viewn Porin jokirannassa. Kahvin kyytipojan saat valita, kunhan se on kauramaito ☕️