Etsimme lisää vahvistusta kasvavaan tiimiimme:

TUOTTAJA

Unohda kaikki mitä kuvittelet luovan työn olevan. Luo oma unelmaduuni yhdessä meidän westiläisten kera. Tarjoamme ponnahduslaudan juniorille tai myötätuulet kokeneelle projektinhallinnan osaajalle.

TUOTTAJA

Surf the brands up! 〰️Tartutko asioihin ja viet ne huolellisesti maaliin asti? Innostutko ja inspiroidutko erilaisista asiakkuuksista ja toimialoista?

Tuottajana vastaat projektien arjen pyörittämisestä ja aktiivisesta yhteydenpidosta asiakkaisiin ja suunnittelijoihin. Pystyt ratkaisemaan ongelmia yhdessä muiden kanssa ja tekemään päätöksiä. Tiimiläisinä aivomyrskyilevät usein AD ja planner, sekä nippu muita jäseniä pätemässä. Ei aina helppoa, mutta joka kerta hauskaa 😅

Arvostamme positiivista ja yhteen hiileen puhaltavaa persoonaa, joka on valmis oppimaan uutta ja kehittymään ammatillisesti. Tiimityöskentely on luontevaa, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Tehtävässä on hyödyksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta mainos- tai viestintätoimistosta tai olet opiskellut markkinointia.

Westin arjessa kiitetään, moikataan, haastetaan ja autetaan kaveria. Tykkien taitojen lisäksi onkin erityistärkeää, että kanssasi on kiva tehdä töitä. Bonarina saat työyhteisön huonon huumorin ja room with a viewn Porin jokirannassa. 

 

Hae ja hurmaa

Hurmaa meidät hakemuksella pikaisesti eli 5.6.2020 kello 23.59 mennessä: niina@westcreative.fi. Liitä ansiokansiosi mukaan. Lisätietoja Niina Vallilta meilitse tai 040 674 5044.

~

West Creative on luova länsimainen suunnittelutoimisto, joka rakentaa pitkäjänteisesti asiakkaidensa brändiarvoa Suomen surfpääkaupungista. Tarjoamme asiakkaillemme luovan alan osaamista kansainvälisen yhteistyöverkostomme avulla. Lisää meistä westcreative.fi.