Rekry

Haemme aina välillä lisää osaajia, tekijöitä ja niitä kuuluisia hyviä tyyppejä.

west tiimi

West Creative on luova toimisto, jossa jokainen työ tehdään kahdesta asiasta tinkimättä. Laadun pitää olla priimaa. Ja sitä viimeiseen asti viilatessa pitää edelleen olla kivaa.

Hyvää markkinointia ei ole ilman luovuutta. Sama pätee hyvään arkeen. Maailma on täynnä muuttuvia tekijöitä - mutta luovalla ajattelulla ne eivät tunnu haasteilta, vaan mahdollisuuksilta.

Tämä asenne näkyy, kuuluu ja tuntuu paitsi Westissä, meidän tekemisessä ja työn jäljessä, niin myös asiakkaittemme tyytyväisyydessä ja pysyvyydessä.

Tällä hetkellä emme rekrytoi aktiivisesti, mutta voit jättää avoimen hakemuksen sähköpostilla welcome@westcreative.fi.

west tiimi
west tiimi
west tiimi
west toimisto

Freelancerina Westissä

Verkostoidu kanssamme

Meillä Westissä arvostetaan monipuolista osaamista ja näkemyksiä. Vaikka emme tällä hetkellä aktiivisesti rekrytoi, tarvitsemme ajoittain erityisosaamista asiakasprojekteihimme. Etsimme verkostoomme monenlaista osaamista ja markkinoinnin asiantuntijoita:

- Google-markkinoinnin osaaja (SEO ja Google Ads)
- HubSpot-osaaja
- WordPress-osaaja
- Sisällöntuotannon taitaja / copywriter
- AD / graafinen suunnittelija
- Somemarkkinoinnin asiantuntija

Jos olet freelancer, joka on kiinnostunut laajentamaan omaa verkostoasi ja työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa, ota yhteyttä. Tavoitteemme on luoda monipuolinen verkosto, josta voimme kutsua osaajia mukaan projekteihimme tarpeen mukaan.

Työpiste Westissä?

Onko sinulla tarvetta inspiroivalle työtilalle? Meillä Westissä on vapautumassa kaksi työpistettä, jotka ovat vuokrattavissa verkostokumppaneillemme. Haluaisitko työskennellä westiläisten kanssa, vaihtaa ideoita ja osallistua luovaan ympäristöön? Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä!

Lähetä sähköpostia welcome@westcreative.fi ja kerro mitä osaamista toisit verkostoomme.