Rekry

Haemme aina välillä lisää osaajia, tekijöitä ja niitä kuuluisia hyviä tyyppejä.

west tiimi

West Creative on luova toimisto, jossa jokainen työ tehdään kahdesta asiasta tinkimättä. Laadun pitää olla priimaa. Ja sitä viimeiseen asti viilatessa pitää edelleen olla kivaa.

Hyvää markkinointia ei ole ilman luovuutta. Sama pätee hyvään arkeen. Maailma on täynnä muuttuvia tekijöitä - mutta luovalla ajattelulla ne eivät tunnu haasteilta, vaan mahdollisuuksilta.

Tämä asenne näkyy, kuuluu ja tuntuu paitsi Westissä, meidän tekemisessä ja työn jäljessä, niin myös asiakkaittemme tyytyväisyydessä ja pysyvyydessä.

west tiimi
west tiimi
west tiimi
west toimisto

AD! Meillä on tarve kiireavulle

Tarjolla on ensisijaisesti tuotanto-AD tyyppistä työtä, mutta mahdollisuus myös luovaan ideointiin, kampanjakokonaisuuksien ja konseptien visuaaliseen suunnitteluun. Tahti on ripeä, taitoja ja kokemusta siis edellytetään.

Meidän kanssa voi työskennellä etänä tai toimistollamme Porin Puuvillan tehdasmiljöössä. Ota yhteyttä pikaisesti, työt voi aloittaa vaikka heti. Lähetä lyhyt kuvaus työkokemuksestasi, portfoliosi ja tuntihintasi welcome@westcreative.fi. 

AD / Creative / Junior Creative /AD harjoittelija

Luova toimisto ilman luovaa visuaalista ilotulitusta on vain pelkkä toimisto. Eli ei oikein mitään.

Olemme aina kiinnostuneita kokeneesta AD:sta tai sellaiseksi hyvää vauhtia kasvavasta taiturista, jolla on loistava visuaalinen silmäpari ja teknistä osaamista toteuttaa näkemykselliset ideat asiakkaan tavoitteita tukien.

Graafisen suunnittelun perusasiat pitää olla hyvin hanskassa ja sen lisäksi takaraivossa nippu uusia ajatuksia. Sekä ehdottomasti rohkeutta kertoa mielipiteet ja kykyä perustella ne. Tällä alalla sesonki on koko ajan ja tahti on haipakkaa. Se edellyttää oma-aloitteisuutta, intohimoa tekemiseen ja energistä asennetta. Digitaalisuuden moninaiset muodot ja kanavat ovat olennainen osa tätä työtä, niiden hallinta on pärjäämisen edellytys. Jos kuvankäsittely on intohimosi, niin aina vaan paranee! Rakastamme taitoa olla yllättävä - tässä pestissä saat tehdä niin vaikka joka kerta.

Jätä avoin hakemus!

Vakuuta meidät vapaamuotoisesti hakemuksellasi ja lähetä se welcome@westcreative.fi.