Rekry

Koska työt ne vaan lisääntyy ja asiakasmäärä kasvaa kohisten, haemme lisää osaajia, tekijöitä ja niitä kuuluisia hyviä tyyppejä.

west tiimi

West Creative on luova toimisto, jossa jokainen työ tehdään kahdesta asiasta tinkimättä. Laadun pitää olla priimaa. Ja sitä viimeiseen asti viilatessa pitää edelleen olla kivaa.

Hyvää markkinointia ei ole ilman luovuutta. Sama pätee hyvään arkeen. Maailma on täynnä muuttuvia tekijöitä - mutta luovalla ajattelulla ne eivät tunnu haasteilta, vaan mahdollisuuksilta.

Tämä asenne näkyy, kuuluu ja tuntuu paitsi Westissä, meidän tekemisessä ja työn jäljessä, niin myös asiakkaittemme tyytyväisyydessä ja pysyvyydessä.

Haemme tiimiimme

 • Projektipäällikköä
 • Tuottajaa
 • AD / Creative / Junior Creative

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden organisoida työtä oman elämäsi ehdoilla
 • Westiläisten valloittavan tuen
 • Sopivasti vapautta ja vastuuta
 • Vaihtelevia ja kiinnostavia projekteja eri toimialoilta
 • Liikunta- ja kulttuuriedun

Odotamme sinulta

 • Uteliaisuutta alaa ja trendejä kohtaan
 • Itsenäistä otetta ja halua olla osa avointa, iloista ja tiivistä tiimiä
 • Sujuvaa kommunikointia ja asiakaslähtöisyyttä
west tiimi
west tiimi
west tiimi
west toimisto

Projektipäällikkö

Tämä on luovan toimiston pesti, jota ilman kaaos on valmis. Hyvä projektipäällikkö tarttuu asioihin nopeasti ja pitää niistä myös tiukasti kiinni. Luotsaa, luovii ja liimaa kokonaisuuden kasaan. Huolehtii asiakkaasta ja aikatauluista. Hallitsee laajat kokonaisuudet, pienet yksityiskohdat ja kaiken siltä väliltä. Ajattelee, ymmärtää ja selvittää. Tärkeimpänä kaikista - on oppimiskykyinen ja -haluinen.

Luova alan toimisto on siitä jännä mesta, että täällä ei riitä, että osaa tutut ja turvalliset askelmerkit. Niiden lisäksi on oltava koko ajan pari tahtia edellä muita. Aina on jotain uutta ilmoilla ja jatkuvasti mennään eteenpäin. Kyyti on kovaa, mutta niin on kyllä tekijätkin.

Tähän kiteytyy myös se, mitä me haluamme projektipäälliköltä - pitää osata ja tietää jo aika paljon. Sen kaiken lisäksi pitää pysyä ajan hermolla oppimassa koko ajan lisää. Jotta voi olla tässä työssä tosi hyvä, pitää omata myös näkemyksellisyyttä ja tuoda sitä rohkeasti esille. Jos se onnistuu suomen kielen lisäksi myös englanniksi, niin aina parempi.

Toivomme, että olet tarpeeksi kokenut kettu, jotta hommat lähtevät rullaamaan ilman pitkän oppimäärän koulutusta. Kokemus ei kuitenkaan ole synonyymi kyllästyneisyydelle tai kyynisyydelle. Päinvastoin! Eli vimmaa, intoa ja intohimoa alaan kohtaa pitää edelleen löytyä, vaikka proikkarikilometrejä takana jo olisikin.

Tuottaja

Työn oppii tekemällä ja kilometrit karttuu kävelemällä uteliaalla asenteella eteenpäin. Mikään ei itseasiassa ole tässä hommassa tärkeämpää kuin se - hyvä ja oikea asenne. Halu oppia, kehittyä ja oppia vielä vähän lisää. Kuunnella, kysellä ja tunkea jalkaa oveen väliin. Työ on vastuullista ja aina löytyy joku, joka peesaa ja avittaa oikeaan suuntaan. Ei tarvitse pärjätä yksin, mutta oma-aloitteisesti kyllä. Westissä ollaan kivoja kaikkia kohtaan.

Tässä pestissä saat tuottaa sisältöjä, optimoida ja ottaa SEO:n haltuun. Työkoneesi on kuin päärautatieasema - kaikkea tulee ja menee, mutta jokainen asia omalla vuorollaan. Tartut toimeen ja pidät omat projektisi tiukassa otteessa. Tämä on asiakaspalveluammatti ja hymyn pitää kuulua äänessä. Ja usko pois, me haluamme kuulla mitä kaikkea uutta sinulla on ehdottaa ja antaa meille. Ole rohkea, niin mekin!

AD / Creative / Junior Creative

Luova toimisto ilman luovaa visuaalista ilotulitusta on vain pelkkä toimisto. Eli ei oikein mitään.

Me haemme ja tarvitsemme nyt sinua kokenut AD tai sellaiseksi hyvää vauhtia kasvava taituri, jolla on loistava visuaalinen silmäpari ja teknistä osaamista toteuttaa näkemykselliset ideat asiakkaan tavoitteita tukien.

Perusasiat pitää olla hyvin hanskassa ja sen lisäksi takaraivossa nippu uusia ajatuksia. Sekä ehdottomasti rohkeutta kertoa mielipiteet ja kykyä perustella ne. Tällä alalla sesonki on koko ajan ja tahti on haipakkaa. Se edellyttää oma-aloitteisuutta, intohimoa tekemiseen ja energistä asennetta. Digitaalisuuden moninaiset muodot ja kanavat ovat olennainen osa tätä työtä, niiden hallinta on pärjäämisen edellytys. Jos kuvankäsittely on intohimosi, niin aina vaan paranee! Rakastamme taitoa olla yllättävä - tässä pestissä saat tehdä niin vaikka joka kerta.

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät vapaamuotoisesti hakemuksellasi, mainitse myös sopiva kuukausittainen palkkataso kyvyillesi. Paikka täytetään heti, kun löydämme sen oikean. Lisätietoja Niina Vallilta 040 674 5044 ja hakemukset welcome@westcreative.fi.